måndag 24 december 2012

God Jul!

Sedan lite mer än en vecka tillbaka befinner jag mig i Thailand. Först gjorde vi några dagar i Bangkok. Där blev det mest shopping, men vi var i ett tempel också. Sedan flög vi till Krabi och därifrån tog en bil oss till Koh Lanta. Här känns det som vi blivit inkastade i "Sällskapsresan". ALLA pratar svenska.

Igår var den härligaste dagen hittills. Vi tog en båttur tillsammans med familjen Larsson, ut till fyra olika öar där vi snorklade, simmade i grottor, hängde i lianer och lunchade på en underbar strand som nog var paradiset självt.


Det verkar som jag har förbrukat mitt utrymme på den är bloggen, därför blir det inte så många fler inlägg här. Jag kanske öppnar en annan blogg och då meddelar jag er såklart. Följ mig gärna på Instagram @annhugo och på Twitter @habowoodfruar.

Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Kram Ann

lördag 8 december 2012

Överraskning av stora mått

Helt plötsligt verkar Mikaels (framtvingade) frieri till mig lite torftigt. Nog för att vi var unga, oerfarna och med en väldigt begränsad budget. Men ändå. 

onsdag 5 december 2012

Julskyltning i Habowood


Äntligen kom den - snön! Precis lagom till 1a advent och julskyltningen.


Sixten fick träffa Tomten som var sååå glad, och tyckte att han blivit sååå stor sen sist.



Finbesök av en förkyld men showig Richard Herrey som bjöd på schlagerhits och delade ut julklappar.




Filippa var en av Luciakandidaterna. Visst hade vi gärna sett henne som Lucia, men vald till det blev Hilda Rosén som helt klart var mitt andrahandsval. Hilda kommer bli en fantastiskt fin Lucia, så ett stort grattis till henne!